Sorrentinos de calabaza con crema de almendras
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Sorrentinos de calabaza con crema de almendras. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Sorrentinos de calabaza con crema de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sorrentinos de calabaza con crema de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Sorrentinos de calabaza con crema de almendras estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Sorrentinos de calabaza con crema de almendras using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
Es una excelente receta para aquellos que amamos las pastas en todas sus formas y también para la gente que se anime a nuevos sabores o que nunca los hay probado. Se los recomiendo!
Ingredients and spices that need to be Get to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras:
- 200 grs harina 000
- 1 u huevo
- 30 cc aceite de girasol
- 1 kg calabaza
- 100 grs muzarella
- 1 cebolla
- 100 grs queso reggianito o parmesano
- 30 grs almendras
- 200 cc crema de leche
- sal y pimienta a gusto
Instructions to make to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras
- Formar una corona con la harina y colocarle la sal,huevo y aceite. *Unir todo y empezar a amasar por unos 10 minutos más o menos para que se integren bien los ingredientes.(el amasado es importante para generar gluten en la masa, tiene que quede elástica de forma que introduzcas un dedo y la masa se vuelva a levantar sola, ahí desarrollo bien su gluten) y dejar descansar por 10 minutos más. *Pasado el tiempo de descanso comenzamos con el estirado que consiste en estirar la masa con un palo de amasar o máquina pasta linda si tienes hasta que tome un espesor de 1 o 2 mm de espesor(del espesor de una masa pascualina o masa de empanadas) y dejar descansar mientras hacemos el relleno.
- Para el relleno cortaremos la calabaza por la mitad y la sazonamos con sal y pimienta y un poquito de aceite y la llevamos al horno por 45 minutos aproximadamente a 180°c. *Pasado ese tiempo retiramos la pulpa de la calabaza con una cuchara y realizamos un puré pisando la calabaza con un pisa puré y dejamos enfriar. * Cortamos las almendras en láminas finas y las mezclamos con el puré.
- Pasamos al rellenar la masa. *Con un molde de sorrentinos enharinado colocamos una franja de masa estirando por las cantidades del molde y pasamos a rellenar con el puré de calabazas y almendras y le colocamos dados de muzzarella y tapamos con otra lámina de masa estirada untando con un poco de agua para pegar nada con masa y con el palo de amasar lo pasamos por encima para cortar los sorrentinos y reservarlos espolvoreando harina por encima.
- Último paso, cortar media cebolla en brunoise (corte en cubitos pequeños) y sudar en una cacerola chica con un poco de aceite y sal, luego de 5 minutos incorporar crema de leche con queso reggianito o parmesano rallado y esperar que el queso se funda y salpimentar y cocinar por 5 o 10 minutos *Opcional (rallar un poco de nuez moscada y y hojas de salvia) * Colocaremos una cacerola grande con agua y sal a hervir y colocar los sorrentinos por 7 o 9 minutos y luego lo sacamos y servimos. * Para decorar le colocamos unas almendras picadas al plato terminado con unas hojas de salvia.
As your experience as well as confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on time. As for standard cooking abilities for beginners you don't require to discover them yet just if you grasp some basic food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast and very easy lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will get your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Sorrentinos de calabaza con crema de almendras. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment