Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez estimated approx 3 horas.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez using 25 ingredients and 24 steps. Here is how you cook it.
El ingrediente que elegí, fue la calabaza de Castilla, y decidí convertirlo en un pastel, jugando con sabores como la canela, la nuez moscada, y el cacao, se logra un resultado espectacular, y sumado a eso, se decora con "la cereza del pastel", siendo sustituido por un mazapán, esta vez representado en forma de calabaza, que a mí parecer, es el toque perfecto del pastel. #mamamemima
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez:
- 1 kg calabaza de Castilla
- 270 Gr Harina de trigo
- 130 Gr azúcar morena
- 150 Gr azúcar normal
- 4 huevos
- 15 Gr Royal
- 5 Gr Bicarbonato de sodio
- 1/2 cdita Canela molida
- 1/4 Cdita sal
- 1 pizca nuez moscada
- 1 cda Vainilla
- 50 Gr Nuez
- 30 Gr Almendra
- 1 tza Aceite
- Crema para montar
- 150 Gr Azúcar glass
- 70 Gr Leche en polvo
- 75 Gr Leche condesanda
- Esencia de almendras
- Colorante naranja en gel
- Guantes
- Clavo
- Hierbabuena (seca de preferencia)
- 10 Gr Cacao en polvo
- Matizador color naranja
Steps to make to make Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez
- Partimos con un cuchillo muy afilado o machete nuestra calabaza.
- Quitamos la cáscara y la rallamos.
- En un bowl, agregamos la harina.
- Agregamos el bicarbonato de sodio y Royal.
- Añadimos canela y nuez moscada. Y con estos últimos reservamos para después ocupar.
- Batimos los huevos.
- Y le agregamos las azúcares y la vainilla.
- A punto de hilo añadimos el aceite, y batimos durante un minuto.
- Añadimos todo los secos y con la misma batidora integramos, y después batimos.
- Por último agregamos la calabaza a la mezcla.
- Enharinamos nuestros moldes(estos son de atún), y ponemos la mezcla y lo llevamos al horno a 180° por aproximadamente 70 minutos.
- Una vez listos, retiramos del horno y dejamos enfriar.
- Montamos nuestra mezcla, en este caso lo único que agregaremos será azúcar glass.
- Desmoldamos, partimos a la mitad nuestro pan, y embetunamos de ambos lados. Y dejamos refrigerar.
- Picamos nuez, almendra y cacao. Y reservamos.
- Para la decoración, mezclamos, azúcar glass, leche en polvo, leche condensada y el colorante, amasamos, sin jugar tanto la masa, si tienes guantes, de preferencia trabaja con guantes y ajusta el color a tu preferencia.
- Una vez lista, cortamos y hacemos bolitas del mismo tamaño.
- Con un cuchillo o un palito, le daremos textura de calabaza a nuestra masa.
- Una vez listas, las aplastamos del centro, y les agregamos, un clavo de olor.
- Y con una brocha o un pincel, pintamos las líneas de color naranja y el centro por dónde está el clavo.
- Traemos nuestro pan y con un colador agregamos azúcar glass.
- Colocamos las hojitas de hierbabuena. Y las calabacitas encima.
- Agregamos alrededor nuestra nuez, almendra y cacao picado.
- Y listo, ya tienes un postre gourmet para disfrutar.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not require to discover them however just if you understand some easy cooking methods.
This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch dishes however its good something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Favorite Pastel de calabaza sobre cama de cacao y nuez. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment